Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Balloon Theme Party * Μπαλόνια να γεμίσει ο ουρανός!

Είναι υπέροχο να μπορείς να ταξιδεύεις αλλά και να ονειρεύεσαι τα ταξίδια. Έτσι, για αυτούς που τα αγαπούν όπως εμείς,είναι μια υπέροχη ιδέα για θεματικά γενέθλια,βάφτιση ή και baby shower!
Στολίστε με υδρόγειες σφαίρες,με βαλίτσες και χάρτες τον χώρο, ζητήστε τα γλυκά να είναι ζωγραφισμένα στο ίδιο ύφος και χρώματα, βάλτε μια βαλίτσα για ευχές και τοποθετήστε κάρτες από χάρτη.Οπωσδήποτε μπαλόνια και αερόστατα να γεμίζουν τον χώρο για να είστε μέσα στο θέμα.Οι μικροί μας φίλοι θα ξετρελαθούν.Έχετε χάρτες ανοιχτούς να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους με την βοήθειά σας και χαρίστε τους για να είναι η αρχή ενός ονείρου. Ετοιμάστε ένα μεγάλο αερόστατο για photo booth και αφήστε τους μικρούς ταξιδευτές να ονειρευτούν ότι πετάνε! Εδώ έχουμε μερικές ιδέες!

It's wonderful to travel or dreaming of travelling. For those who love both of them  we have a great theme to celebrate birthday, baptism  or a baby shower. 
Decorate with vintage suitcases and maps, painted cookies and sweets. Little men will love this. Make a photo booth for perfect and unique photos. Ideas to follow. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου