Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Personal Post:My Rustic Christmas Cheese Bar * Τα rustic Χριστούγεννα είναι εδώ!

Φέτος τα Χριστούγεννα γιορτάσαμε με ένα ιδιαίτερο rustic concept με λεπτομέρειες από μαυροπίνακα.Η πρόσκληση,φτιαγμένη από μαυροπίνακα,ενημέρωνε τους καλεσμένους μας για το τι θα ακολουθούσε.Δημιουργήσαμε ένα Cheese Bar στο ξύλινο stand μας με ποικιλία τυριών και αλλαντικών,μαρμελάδες και μους τυριών αλλά και ένα Wine Bar με βρυσάκι γεμάτο γλυκό κρασί.Στα ποτήρια των καλεσμένων είχαμε δημιουργήσει πινακίδες μαυροπίνακα για να γράψουμε τα ονόματά τους και στολίσαμε με κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα στολίδια για να παραμείνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Για τους καλεσμένους μας υπήρχαν κουτιά με χειροποίητα εδέσματα και rustic chalcbord labels για την τιμή που μας έκαναν να έρθουν στο πάρτυ μας.Το photobooth μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ήταν αφορμή για όμορφες φωτογραφίες και γέλια με τους φίλους μας. Αυτά τα rustic Χριστούγεννα θα μας μείνουν αξέχαστα.Δοκιμάστε κι εσείς να δημιουργήσετε όμορφες στιγμές με απλά πράγματα.Φτιάξτε τα με αγάπη!


* Joyeux Noel *

tip: τα δώρα των καλεσμένων ήταν χειροποίητες λιχουδιές φτιαγμένες με αγάπη  τόσο στο packaging όσο και στην παρασκευή τους με στόχο να τους γλυκάνουμε!
Το Gift Box περιλάμβανε κέικ πορτοκαλιού με σχέδιο αστέρι από σοκολατένιο κέικ,μαρμελάδα μήλο και χριστουγεννιάτικα μπισκότα!
{μας είπαν πως τα απόλαυσαν πολύ! :) }ιδέα για γιορτινό πάρτυ από την  Fairytales Come True by Vicky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου