Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

True Wedding Story: Love is the master key * Ένας ρομαντικός γάμος "κλειδί" * Αλεξάνδρα & Γιώργος * 30.08.2014

Η αγάπη είναι το βασικό κλειδί για να ανοίξουν οι πύλες της ευτυχίας...Αυτό υποστήριξαν με τον γάμο τους η Αλεξάνδρα και ο Γιώργος και εμείς δεν αμφιβάλουμε καθόλου για αυτό. Με βάση το κλειδί έφτιαξαν το προσκλητήριο και τις μπομπονιέρες του γάμου τους και στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και με τον στολισμό.Ένας ρομαντικός γάμος σε ένα υπέροχο κτήμα στην Αθήνα, στο τέλος του καλοκαιριού,ανήμερα στην ονομαστική γιορτή της νύφης.Για να είναι για πάντα γλυκιά αυτή η μέρα όπως εκείνη που της έκανε την πρόταση γάμου.
 "Ο Γιώργος με περίμενε να επιστρέψω από τη δουλειά μια μέρα και μόλις μπήκα στο σπίτι…γονάτισε και μου το ζήτησε τόσο γλυκά… με την αγάπη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του" μας λέει η Αλεξάνδρα.
9 μήνες μετά, με πυρετώδεις ετοιμασίες που τις ευχαριστήθηκαν πολύ, ο Γιώργος την περίμενε έξω από την εκκλησία με αγωνία. "Αυτά τα μαγικά λεπτά που μεσολάβησαν από  την άφιξη της Αλεξάνδρας μέχρι να αγκαλιαστούμε ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές του γάμου" μας εξομολογείται ο Γιώργος. "Μια αστεία στιγμή του γάμου μας ήταν όταν ο ένας κουμπάρος μας, ο Μανώλης, δεν άφησε ελεύθερο χώρο στον δεύτερο κουμπάρο μας, το Γιώργο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μας κυνηγάει και να προσπαθεί να πιάσει τα στέφανα, στο Χορό του Ησαΐα!!!" συμφωνούν και οι δύο τους.
Τους ρωτήσαμε τι δεν θα ξεχάσουν από την ημέρα του γάμου τους και μας είπαν "Γνωριστήκαμε χορεύοντας…πώς θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε λοιπόν το γαμήλιο χορό μας; "

Σας ευχόμαστε πάντα να είστε ευτυχισμένοι μαζί,να έχετε το κλειδί της ευτυχίας να σας ανοίγει πόρτες και να χορεύετε πάντα στην μελωδία της αγάπης.

. . . . . .

bride dress: Yianna Couture /  make up: Έλενα Βασιλείου
hair: Χρύσα Αδάμ / jewelry: handmade from Israel
groom suit: Hugo Boss / groom shoes: Hugo Boss
cufflinks: handmade from Canada / tie: Hugo Boss
photo shooting: Κώστας Λυμπεράκης & Δημήτρης Μιχαλάκης
sweets: Celebrity Catering
church decoration: Mαρία Γκίκα / decoration: diy by Groom & Bride
wreaths :Handmade from Cyprus
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου