Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

True Wedding Story * A Downton Abbey rustic γάμος σε χωριό της Αγγλίας! * Krista & Henry - 10.08.13Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο χωριό που μεγάλωσε και έμεινε ο πατέρας του γαμπρού.Εμπνεύστηκαν από τα τοπικά ήθη,έθιμα,παραδόσεις,γεύσεις και εικόνες και δημιούργησαν έναν γάμο για να "καλομάθουν" τους καλεσμένους τους τόσο όσο να αισθάνονται σαν το σπίτι τους.
Το κολιέ που φορούσε η νύφη με το Vintage νυφικό της είναι κειμήλιο της οικογένειας.Της το έδωσε η μαμά της και το φορούσε τόσο η ίδια όσο και η γιαγιά και η προγιαγιά της στους γάμους τους.
Συναντήθηκαν σε ένα φιλικό πάρτυ και πριν το καταλάβουν ήταν ζευγάρι και είχαν νοικιάσει μαζί σπίτι.Πηγαίνουν στην Γαλλία για διακοπές και ένα βράδυ στο Παρίσι,ψάχνοντας για μια κρέπα τα μεσάνυχτα, χάθηκαν στους δρόμους.Τότε ο Henry γονάτισε και της έκανε την πρόταση γάμου.Ήταν θέμα χρόνου να οργανωθεί ο rustic γάμος τους για τον Αύγουστο.
Η μητέρα της νύφης ζωγράφισε για τις ετικέτες των τραπεζιών όλα τα ζώα που θυμίζουν την φάρμα στο χωριό που έγινε ο γάμος.
Εμπνευστείτε γιατί αυτός ο rustic γάμος είναι πραγματικά πολύ όμορφος και απλός!Το δέσιμο του κόμπου στην είσοδο της εκκλησίας είναι ένα τοπικό έθιμο που επιβάλει στον γαμπρό να πάρει αγκαλιά την νύφη και να την περάσει από πάνω, κατά την έξοδό τους από την τελετή,ώστε να έχουν ένα τυχερό γάμο.

Photographer – Julie Skelton
Wedding Planner/Stylist – Jessie-Thomson
Venue – The groom's parents farm
Wedding Dress + Veil – Jane Bourvis / Brides' shoes – Jimmy Choo
Bridesmaids – Amsale (in 'slate'), via Luellas boudoir in Wimbledon
Flowergirls – I Love Gorgeous / Page Boys – Moss Bros
Flowers – Joanna Carter / Cake – The Dessert Deli
Transport – 1920‘s car via Pageant ChauffeurEntertainment – Down For The Count
Favours – Local honey with jar labels from Papersushi on Etsy
Rings – Wedding Rings Workshop, Hatton Gardens
Catering – Valley Events  / Stationery – Bridges and Eggs
Hair Stylist – Love HairΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου